Logo – Goedgekeurde Slagzinnen GVR

Het Predicaat Goedgekeurd is een initiatief van de nieuwe GVR/Slagzinnencommissie. Daarnaast heeft de commissie het slagzinnenregister zelf van een slogan voorzien: GVR/Slagzinnenregister. Uw regel geregeld.
De nieuwe GVR/Slagzinnencommissie is samengesteld uit leden met uiteenlopende functies binnen het communicatievak. Voorzitter is Lisette Heemskerk (directeur Mood for Magazines) en verder zitten Bas Kist (partner Chiever), Lennard Franken (account director DDB), Ramon Stalenhoef (partner SSSS & Orchestra) en Kim Braber (advocaat Hoogenraad & Haak advocaten) in de commissie.
Het GVR/Slagzinnenregister is in 1928 in het leven geroepen om (aanvullende) juridische zekerheden te bieden bij het claimen van slagzinnen. Registratie kan als bewijs dienen in een eventuele inbreukprocedure. Alleen slagzinnen die volgens het reglement voldoende origineel en onderscheidend zijn worden in het register opgenomen.
Recent door de GVR/Slagzinnencommissie goedgekeurde slagzinnen zijn bijvoorbeeld: Met Verstegen chef je het zelf (Verstegen Spices & Sauces), Meer keuze, meer voordeel, meer Marktplaats (Marktplaats), Sterk spul hè (Concorp Holding) en Je bent een rund als je met vuurwerk stunt (Sire).
(Uit Adformatie)

Leave A Reply